28 Ocak 2010 Perşembe

seramik saksım


24 Ocak 2010 Pazar

chagall

Bu pazara kadar çok istememe rağmen bitürlü chagall sergisine gidememiştik ve son gün olduğu için kaçırmak üzereydik. Kara rağmen çıktık, zevkle sergiyi gezdik. Sevgilim renk körü olduğu için benimle tanışana kadar pek resimlerle ilgilenmemiş, ama ben o kadar seviyorum ki onu da peşime takıyorum sergilere giderken ve onun da gittikçe sanatla ilgilenmeye başlaması ve sevmesi çok hoşuma gidiyo. Sergi çıkışı annemlere uğradık ve ordaki babamın sanat kitaplarından 3 chagall kitabı bulduk, sergiye gelmemiş diğer chagall resimlerine baktık.

23 Ocak 2010 Cumartesi

lisya '96

Fotoğraflar yine pek iyi olmasa da bu resimlerimi de koymadan geçemedim, bu resimleri 1996'da yapmıştım ve daha sonra bu resimlerle bir sergiye katıldım.


21 Ocak 2010 Perşembe

ne bulduysam boyadım :)

çocukluğumdan beri ne bulduysam boyadım,
ojelerle taşlar boyadım, kozalaklar, dallar.....









yine benden :)

bu da benden, en eskilerden,nüans günlerinden, annemlerde bulana kadar unutmuştum bile

20 Ocak 2010 Çarşamba

benim yapıklarıma devam

hızımı alamadım devam ediyorum
şimdiki 1994'den kalma, lise zamanlarında nüans'a gittiğim günlerden...












benim yaptiklarim


blogumu açıp da kendi yaptıklarımı koymamak olmaz, hemen annemlere gittim ve ordaki seramiklerimi çekmeye başladım :)
bunu 2006'da pi artworks'de yapmıştım


nerden başlasam .....

3 sene evvel açtığım bloguma yazmayı çoktandır istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum.
Bu blogu açarken düşüncem kendi yaptıklarımı burada yayınlamaktı ama çok zamandır evimdeki minik atölyeme giremediğim için yayınlanıcak pek bişeyim yok.

Yayınlıycak birşeyim olmasa bile atölyeme girip birşeyler üretmek için bana motivasyon olması için artık blogu açmaya karar verdim.

Ben de başlangıç olarak internette dolanırken bulduğum ve çok etkilendiğim bi seramik sanatçısının linkini vermeye karar verdim.

Bu aralar seramikten kadın heykelcikleri çok hoşuma gidiyo,özellikle de yüzlerindeki ifadeler.
Lisa Smith de çok güzel insan heykelcikleri yapıyo, özellikle de women and angels serisine bayıldım. Daha ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.




Kendimi hiçbir zaman yazıyla veya kelimelerle ifade etmeyi başaramadım, o yüzden ben en iyisi artık az yazıp bol resimlerle anlatiyim kendimi :)